Monday, June 21, 2010

Rembat Nano White Nye Trial Set =)


jumaat lepas kan time lunch hour aku & geng satu opis singgah jap kat watson..nak mencuci mata melihat barang2 kecantikan....mana tahu kot2 ade yang terkenan..hihi..


so time tgh dok usha2 brg2 dalam tu, then si syeera tetiba introduce ngan aku satu produk baru..NANO WHITE...dia suruh aku try guna produk ni..gara2 kursus asas 2 bulan yang lepas, muka aku terok ditumbuhi monster (jerawat).. bekas2 jerawat tu belum hilang lagi...


so sebab tulah si syeera ni suruh aku try produk ni....dia kata produk ini bagus..sekarang ni pun dia tgh guna produk tu..last2 aku termakan jugak hasutan si minah kecoh ni...aku beli yang trial set nye...ada discount 20% lagi...murah2..terus rembat..hihihi..mana tahu kot2 berkesan kat aku..=)






Stilla Si Putree Sejinjang©

7 comments:

* mEsSy * said...

ngee.. messy dgr pown okei gak.. tapy lom try lg.. heee..

=)

sarah shafie said...

wow..nk beli belah jgk tp duit tkde..

ardinihumaira said...

suka pegi watson! best. hehe

Redbloodsnow said...

haaa mun ok product ya lak yunk tak padah mek ah. nyaman mek beli ngan dillah...hehe

aleeza huda said...

produk nano white memang bagus..
kalau mask dia lagi cunnn ;)

nur athiqah said...

dis ones bgus la..i pun da pkai ni..worth it! :)

nur athiqah said...

dis one memg oke..i da try da n happy with it now..:)